Gezgin Youtuberlar


Merhabalar, bugün sizlere youtube'da takip ettiğim ve fazlasıyla imrendiğim gezi kanallarından, takip etmeniz için bir kaç öneride bulunacağım. Gezi kanalları gezmeyi güzelleştiriyorlar ve bunu bize sunuyorlar, resmen onlarla birlikte geziyoruz.  Youtube'da kaliteli içerikler üreten kanallar bunlar çoğunu uzun zaman önce takip etmeye başladım. Neyse Siz kanalları ziyaret edin zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız.


Ebru'nun kanalı, ilk takip etmeye başladığım gezi kanalı olabilir sanırım. Çok abonesi yok ancak içerikleri çok kaliteli. Ayrıca bir de Seyahat bütçeleri, 25'ten Önce 25 liste ve çeşitli yazı paylaştığı bir blogu var. Bloguna bayılacaksınız eminim. İçeriklerini çok beğeniyorum ancak yaklaşık 6 aydır video ya da yazı gelmedi hala beklemekteyiz...

Bu sevimli çiftimiz tanıyalı daha çok olmadı hatta onlarda youtube kanallarını açalı yaklaşık 1 sene olmuş. Çiftimiz, sevimli karavanlarıyla birlikte gezileri yerleri paylaştıkları youtube kanalları ve instagram hesaplarında bulabilirsiniz.

Bu kanalı Japonya'daki İntihar Ormanı videosu ile tanımıştım. Videoları 10-15 dakika aralığın güzel videolara sahip bir kanal.

Kendi hayatlarını çizmeye karar veren bir çift onlar Duygu ve Bilgehan. Kanallarında gezi videoları, bloglarında da güzel yazılarını bulabilirsiniz.

Bilgi içerikli kanal demem lazım sanırım. Gerçekten beğendiğim kaliteli içerik üreten kalite kokan bir kanal.

Kanalın sahibi Oğuz, otostopla gezenler arasında. Çok eğlenceli bir kanala sahip ve değişik içeriklere sahip mutlaka göz atın.

Bonus+
Yabancı bir kanal daha 1 hafta oldu keşfedeli ama bu listeye Türkiye'de geçirdiği zamanlar hatırına girmeli diye düşündüm.İzmir'de kaldığı bir kaç günü "LIVING WITH A TURKISH FAMILY IN IZMIR 🇹🇷" başlığı altında yayınlamış. Mutlaka izleyin videosunu,ben bayılarak izledim. Ayrıca diğer videolarına da bakın Türkiye'de bir kaç videosu daha var.

CONVERSATION

4 yorum:

  1. çok güzel bir yazı olmuş yağmur hanımı ve sevgilisi emre beyi takip ediyorum diğerlerine de göz atıcam saygılar.

    YanıtlaSil
  2. saaaol hiçbirini bilmiyoduuum :)

    YanıtlaSil
  3. ben de takip ediyorum bir çoğunu ve bayılıyorum takip etmeye özellikle instadan böyle sayfaları takip edince oturduğum yerden dünyayı geziyormuşum gibi geliyor..zira dolar ve euronun düşeceği yok..bari böyle gezelim değil mi yani...sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. Bende Yağmur Arat kanalını izliyorum çok cesur bir kadın bazen gittiği yerler olsun hiç bilmediği bir ülkede dağ evinde tek başına kalması cidden herkesin yapabileceği şeyler değil .

    YanıtlaSil