Düşünceli yolculuk..

Yolculuklar hep beni zorunlu düşünmeye itmiştir. Normal hayatım da pek düşüncelere dalıp derin derin düşünmem ama yolculuklar bambaşka. Önünden en az 5 saat vardır ve senin yapacak hiç bir şeyin yoktur. Milattan önce kalmış izleyebileceğin filmler, okuyabileceğin güzel bir kitap, dinleyebileceğin bir müzik listen ya da  karşına çıkan dümdüz arazileri izleyerek düşüncelere dalmak... En güzeli müzik dinleyerek dışarıyı seyrederek düşünmek bence. Bugün düşüncelerim arasında blogum girdi. Yaklaşık 1 aydır blogumla ilgilenmiyorum ya da ilgilenemiyorum her neyse. Neden blog açtım? Neden yazmayı bıraktım? Neden 1 aydır blogumdan uzaklaştım? Önceleri zevkle yazdığım yazılara neden geri dönemiyorum?
İşte bu tip soruları cevaplamak için burdayım. Açıkcası 1 haftalık tatilimde dönmeyi, bu yazmayı düşündüm ama tatilim bitti ve okuluma dönüyorum. Ama iyi yönünden bakalım şimdi otobüsün içinden size yazı yazıyorum.Bildiğiniz gibi blog yazmaya can sıkıntısından başladım. Önceden sık blog okuyan biri değildim, sadece bir kaç kişisel blog okuyordum. Okuduğum blog sahiplerinin hayatlarını yansıtmaları, eğlenceli hale getirmeleri, bunun için uğraşmaları beni gaza getirdi. Blog camiasına girdikten sonra çok iyi blog yazarlarıyla tanıştım. Gerçekten bloglara aşık oldum diyebilirim. Kaliteli yazılar okudukça kendi yazılarımı asla yeterli bulamıyorum, yeterli değil gibi.. Sürekli daha çok yazasım geliyor ama yazma konusunda ya da kendimi ifade etme konusunda pek iyi değilim. Yaratmak istediğim bloguma tam olarak yerleşemedim, 1 yıl olmasına rağmen... Konu bulmak, yazmak, bunu paylaşmak üşendiğim şeyler arasına girdi. Yapmak istiyorum ama bir yanımda bunu bekletiyor gibi.. Kendime pek vakit ayıramadığımdan dolayı olabilir.Bir ay boyunca neredeyse yorumlara bakmak için bile girmedim. Hayatımda biraz daha aktif olmak için sanırım. Okulun bitmesine yakın bir zaman kaldı, boşluktayım ama sürüklenmiyorum gibi bir ruh hali var üzerimde, o yüzden hiçbir şey yapasım yok.
Normalde bu yazıyı yaza kadar blog yazmaya ara vereceğimi açıklamak için yayınlayacaktım ama bir tanıdığım ara verirsem daha fazla kopabileceğimi, en azından hafta da 1 yazı yayınlamam tavsiyesinde bulundu. Bende bunu mantıklı olacağı görüşündeyim. En azından kafamı dağıtacak eğlenceli yazılar yazabilirim. Belki değişik konularda bulabilirim. Her neyse içime sindirecek şekilde ara vermeden yazmaya devam ediyorum. Bu yazıyı tamamlamak bile beni keyiflendirdi. Beklemede kalın, diğer yazılarımda görüşürüz. 👋

CONVERSATION

6 yorum:

  1. Düşünceli yolculuk isimli yazınız için tebrik ederim.Bir çırpıda okudum.

    YanıtlaSil
  2. Yazının başı bende yolculuklara özlem yarattı :)

    YanıtlaSil
  3. Yolculukların çok derin anlamları vardır. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel samimi duygularla yazılmış yazı herkesin ufakta olsa kendinden bir parça bulduğu kelimeler ara vermemen beni çok mutlu etti yeni yazını sabırsızlıkla bekliyorum saygılar.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil