The Protector | Dizi Yorumu


Merhabalar, ilk Netflix dizimiz The Protector yayınlandı.Yaklaşık 1 sene boyunca dalga geçtik sabırla bekledik ve çok fazla beklediğimiz için bende yayınlanmasına inanmadım ilk başlarda ta ki izleyene kadar. Henüz 2 bölümünü izlemiş olsam hemencik yorum yazmak istedim. Bilmiyorum 45 dakikalık diziler bile bana çok uzun geliyor her neyse.

İzlediğim kadarıyla bana dizinin konusu abartılacak kadar güzel gelmedi. Belkide ilk defa bu konuda Türk dizisi izlediğim içindir ya da bu kadar çok beklediğimiz için bu süre zarfında çıtayı yukarı çıkardım içindir. Sıkılmadım izlerken ama  diziye kendimi kaptıramadım izlediğim bölümler akıcı değildi.Normalde oturup bitirebilirdim ama içimden gelmedi devam ettiremedim diziyi. Ve dublaj seçeneğinde daha iyi izlendiğini söyleyebilirim. Hehehe şaka yapıyorum Türkçe izleyin.



Dizide İstanbul'u tanıtan çok fazla kısım vardı normalde diğer Netflix dizilerinde bu kadar ön planda değil ama bizimkiler böyle yapmış. Buna rağmen dizinin tanıtımı diğer ülkelere yapılmadı diye biliyorum (Emin değilim.)

Diziyi destekleyenler kadar beğenmeyenler de var kesinlikle saygı duyuyorum hiç değişse beğenmeyenler fırsat verip izlemişler. Ben devamını izlemeyi düşünüyorum açıkçası destekleme adına ve iyi bir proje olduğunu düşünüyorum. Abartacak bir şey yok ama iyi yani. Neyse siz beni anladınız.Sezon finaline kadar izledikten sonra tekrar yorum girmeyi düşünüyorum.Umarım dizinin devamı hızlı ilerler.

Siz diziyi beğendiniz mi?

CONVERSATION

12 yorum:

  1. Ben 4 bölümünü izledim. Kalan bölğmleride bugün izleyip kendi blog sayfamda kaleme alıcam. Güzel bir yazı olmuş. Tebrikler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulup yazınızı okuyacağım teşekkürler :)

      Sil
  2. Konusu tam olarak nedir peki gerilim mi, stratejimi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özel kahramanın hikayesi anlatılıyor netflix kendisine marvel tarzı kitle oluşturuyor.

      Sil
  3. Bence bir adım olarak ve başlangıç olarak değerlendirmek lazım. Ben henüz izlemedim ama en azından bende merak uyandırmasa da böyle düşünmek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki ön yargılı olmadan izlemek lazım.

      Sil
  4. Ben henüz izlemedim, ancak izleyeceğim. Merak da ediyorum, desteklemek de istiyorum. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  5. güzel yazı sayfama da beklerim https://konuloji.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. son iki hatta son bölüme kadar konu akıcı değildi ayrıca ilk bölümden itibaren son bölümde ne olacağını tahmin etmiştim .. yine de bir şekilde seyrettirdi kendini dizi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sonuna kadar izlettirdi, sonra ki sezonların daha iyi olacağını düşünüyorum.

      Sil