Kutuda Sanat

Kutuda sanat
Sanat, herkesin ilgilenmesi gerektiğini düşündüğüm, her yerde yapılabilecek ve her yere yakışan bir şey bence.. İlhamın nerede, ne zaman, hangi koşullarda geleceği belli olmaz. Bazen büyük tablolar, bazen küçük kağıtlara çizilen karalamalar bile sanattır. Size resim sanatının en minik halini getirdim. Pintereste dolaşırken karşıma çıkan resimler çok hoşuma gitti. Bakarken hoşunuza gidecek resimler diğer iç karartıcı blog yazımdan sonra umarım içinizi biraz aydınlatır..


 ☠︎☾@𝖗𝖔𝖘𝖆𝖗𝖎𝖔𝖆𝖗𝖔𝖘☽☠︎
Image may contain: sky and outdoor.paintings by Heidi Annalise #artpeople
immagine scoperto da ♡♯Bᥲᥱmochi海≀. Scopri (e salva!) immagini e video anche tu su We Heart ItAltoids Tin Paintings6,127 отметок «Нравится», 72 комментариев — Heidi Annalise (@heidi.annalise.art) в Instagram: «Meadow magic. ✨ Perfect cloudy weather for embedding myself amongst the grasses. No heatstroke? No…»miniature landscapes painted inside mint tins by heidi annalise 9 15 Miniature Landscapes Painted Inside Mint Tinsnevver:  In the can, Heidi Annalise

Daha Fazla İçin



CONVERSATION

7 yorum:

  1. Ya benim bunlar pinterestte falan karşıma çok çıkıyor çok beğeniyorum , harika iç açıcı bir paylaşım olmuş Seda :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsi harika çok güzeller ya☺

    YanıtlaSil
  3. nasıl güzel bir düşünce bayıldım. isterdim bunlardannnn

    YanıtlaSil
  4. Kutuda sanat gerçekten çok orijinal bir düşünce olmuş...

    YanıtlaSil
  5. Ay ben de görüp bayılıyorum bu resimlere. Süper yetenek gerçekten.

    YanıtlaSil
  6. Bunları satın alabiliyormuyuz ?

    YanıtlaSil
  7. manzaranı yanında taşı ve daha bir çok resim sığdırılabilir güzel fikir insan oğlu bazen güzel şeylerde düşünüyor işte Çok güzel paylaşımlar olmuş seda hanım sıklaşması da hoş paylaşımların saygılar.

    YanıtlaSil