Sunny (Sseo ni)



'Her zaman Sunny'

İçinizi ısıtacak sımsıcak bir filmle karşınızdayım. Eski dönemde çekilmiş filmlere bayıldığım için bu filme yorum girmek istediğim. Hayaller ve arkadaşlığı birleştiği harika bir film. Gençken kurdukları arkadaş gruplarının, yeniden toplanma hikayesi.


7 Üyeli Sunny grubu;
Havalı tekmelerini etrafa savuran lider Choonhwa. Göz kapağı ameliyatı olmak isteyen lider yardımcımız Jangmi. Soğukluk abidesi kızımız Sooji. Miss Korea güzeli Bokhee. Küfürbazlıkta çığır açmış Jinhee. Kelimelerle arası iyi olan gelecekteki yazarımız Geumok. Ve Seoul tarzı bir kız olmaya çalışan grubun son üyesi  Nami.


Filmde Sunny grubunun arkadaşlıkla arasındaki bağı anlatıyor.  Hikayemiz Nami'nin liseden arkadaşıyla hastanede karşılaşmasıyla başlıyor. Lisede Nami okul değiştiriyor ve bir grubun üyesi oluyor.Birbirine bağlı arkadaş grubu lise zamanında yaşadıkları bir şey yüzünden dağılıyor ve birbirlerine 'Tekrar buluşacağız' diye söz veriyorlar. Tüm grubu tekrar toplamak isteyen Nami diğer kızların günümüzdeki yaşantılarını öğreniyor.


 Hikayemiz flashback Şeklinde ilerlediği için hiç sıkılmadan izledim diyebilirim.Bazı sahnelerde gerçekten çok güldüm.Özellikle Nami'nin kızına zorbalık yapan kızlarla kavga ettikleri kısımdı. Hala liseli dönemlerinde gibiydiler.Peki Nami neden form giymişti...
Duygusal ve eğlenceli bir filmdi. En üzücü kısmı gelecekteki kendilerini çektikleri videoyu izlemekti. Birbirlerine olan bağları bir anda kesilmesi burukluk hissettiriyor ama herkesin sahip olmak istediği bir grup olabilir. İnsan 'Böyle arkadaş grubum olsa neler yapardım bee' diye düşünmeden edemiyor doğrusu.İzlediğim en güzel dostluk filmlerinden biriydi.



 NOT:Pahalı çantalar kavga etmek için en ideal araç.

Umarım hafta sonunuz bu filmle güzelleşir.

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder