Ne Okudum,Ne İzledim? | Temmuz Ağostos Eylül Ayı



Yazın sıcağında dışarı çıkmaktansa evde vakit geçirmeyi seven biriyim.Bu yüzden bolca vaktim oluyor, tabi ki günlük rutinden asla kurtulamıyorum ama bolca vaktim olduğunu söyleyebilirim. Eylül ayını da içine alan bir yazı yazayım dedim çünkü bir iki gün sonra pek vaktim olmayacak malesef okullar açılıyor şehir değiştireceğim yerleşme, düzen oturtma falan derken zaman ayıramayacağım sanırım. Bu sene ingilizce kursuna gitmeyi de düşünüyorum yoğun ders programıma karşı gelme üstüme yoktur. Kısaca yazın ne okuduğumun ve ne izlediğimin listesini yapacağım.Ne kadar beğendiğime  yönelik derecelendirme yapmayı da düşünüyorum.

Açıkçası dizi izlemekten film seçmeye pek vakit bulamadım HIMYM başlı başına yıllık izleme kotamı doldurdu diyelim.Çoğu filme hevesle başladım ama yarıda bıraktım bu iki buçuk ayda güzel izleyebildiğim film sayısı çok düşük bu yüzden dizilere ve programlara sardım...

İzlediğim Filmler;

Sunny 9/10 
Suyun Sesi 5/10 
If I Stay   5/10
Ateş Böceklerinin mezarı  9/10 
Titanik  9/10 
Jurassic Park 10/10 
Jurassic World 10/10 (En sevdiğim seri olduğu için...) 
Our Times 8/10 


İzlediğim Diziler;

How I Meet Your Mother  8/10 
The End Of The F***ing World  6/10
Atypical  7/10
Come And Hug Me 8/10 
Fated To Love You 10/10 ( Her sene bir kere izlediğim için 10 verdim daha düşük vermeye gönlüm razı olmadı...)
Eulachacha Waikiki 7/10 
Görünen Adam 7/10
Once Upon A Time ( Bitmedi ) 
Keşke Hiç Büyümeseydik ( Daha 2. Bölüm yayınlandı ama devam edip izleyeceğim, umutluyum güzel bir dizi olacak. )

Okuduğum kitaplar;

Acımak - Reşat Nuri Gültekin  9/10 
Mutlu Prens - Oscar Wilde   8/10 
Akşam Güneşi - Reşat Nuri Gültekin  7/10 
Bir Dinozor Günlükleri - Mina Urgan   8/10 
Canan - Peyami Safa  8/10
Ay Işığı Sokağı - Stefan Zweig 7/10
Olağanüstü Bir Gece - Stefen  8/10
RomeoVeJuliet - William Shakespeare 8/10



CONVERSATION

5 yorum:

  1. Come and hug me izlediğim diziler arasında en beğendiğim dizilerden :) Gap dong önerebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öneri için teşekkürler mutlaka izleyeceğim :)

      Sil
  2. heeey aramıza hoşgeldiiin yaaa, bloguma daaa, ya film kitap dizi, oleeey benim de en sevdikleriim, blogum bunlarlaa doluuu, end of fucking world izliyom bugünlerdee, bi de origin izliycem yakındaaa :) blog takip etkinliğine katılmana sevindim. çok faydalı olacak bak. bir dolu arkadaşın olacak. takip etkinliğinin şartları var yaaa, onları dikkatle yapıncaaa, bazı arkadaşlarımız yorum yapıp katıldı sanıyor yaa etkinliğee, baksana, önce etkinliği düzenleyenlerin bloglarına üye olunacak, sonaaaa, bütün bu üye olunan bloglara gidip yorum yapılacak, etkinliğe ben de katıldım diye, blogda bir etkinlik yazısı yazılacak, sonra bu yazıya yeni arkadaşlar gelecek, bu yeniler bloga üye olacak, yeni katılan arkadaşımız da bu bloglara gidip üye olacak yani. geçenlerde bernis arkadaşımız mesela. yeniydi, etkinliğe girdi, üye oldu yorum yaptı, bir gecede kırk arkadaşı filan oldu, şimdi şenlendi blogu, bak gidip sen de onun çekilişine katıl meselaaa :) ben, bloglara üye olmadan okuyom, ama iyi okurum, dur seni tanıtırım da blogda arkadaş da getiririm. sen etkinliği bir kontrol et, herkese üye oldun mu, ve katıldım dedin mi herkese gidip. görüşürüz yineğğğ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uppuzun yorumun için teşekkürler dediklerini dikkate alacağım ve umarım blogumu takip etmeye devam edersin :)

      Sil
    2. elbetteeee. bak ben bloglara üye olmadan izliyooom ama iyi okuruuum. senin blogun gerçekten iyiii. hele deee kitap film dizi. en sevdiklerim yaa bi de müzik yaniii. bende de bol var bunlardaaan :) ayrıca blogunu da tanıtcam yakındaa. arkadaş da getiririm. etkinliği de uygula işteee. hepsi de arkadaşlarım zateeeen :) görüşürüz kuuuu :)

      Sil