The Flu (Grip)





Merhabalar. Sıkıca film yorumu girmek istiyorum ama uzun yazılar yazamadığım için tereddüt içindeyim. Madem uzun yazı yazamıyorum bari güzel filmlere yorum gireyim dedim.Bu sefer gerilim ve dramın birleştiği harika bir filmle karşınızdayım.

Filmimizin konusu Kore'nin Bundang ilinde yayılan bir hastalığı konu alıyor.Yurt dışından Kore'ye gelen konteyner da kaçak insan taşıyorlar. Kaçaklardan biri hasta ve diğer insanlara bulaştırıyor daha sonra Grip tüm şehre yayılıyor. Şehir karantina altına alınıyor, insanları kontrolden geçirip hasta olan ve hasta olmayanlar olarak ayırıyorlar.Ve insanların mücadelesi başlıyor...


The Flu defalarca izleyebileceğim filmler listesinin başını çekiyor.Tamamıyla filme vurgunum  diyebilirim. Bazı sahneleri gerçekten çok iyi çekilmiş.Ben Kore camiasını aşk, dram tarzı dizi ve filmleriyle tanıdığım için sahne çekimlerine çok şaşırmıştım. Aktörlerin oyunculuklarına diyecek bir şeyin yok eli öpülesi insanlar. Duygular o kadar güzel işlenmişti ki gerçekten seyirciye geçirebilmeyi başarmışlar. Benim için filmde hiç bir eksik yoktu. Film, siz zamanın nasıl geçtiği anlamadan bitecek yani hiç düşünmeden izleyin.

Şu resimle yazımı sonlandırayım.


Don't shoot my mom!



CONVERSATION

1 yorum:

  1. bu filmi gerçekten merak ediyorum,en kısa zamanda izleyeceği.Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil