Udemy [Online Kurslar]


Evet bugün size youtube da rastladığım Udemy adlı siteden bahsetmek istiyorum. Udemy, fazlaca içerik barındıran istediğiniz zaman, istediğiniz yerde izleyip öğrenebileceğiniz online bir kurs sistemi.

Her kategoride istediğiniz kursları seçip ders olarak alabiliyorsunuz. Takıldığınız ve sormak istediklerinizi mesaj kısmından hocanıza ulaşabiliyor ve dersi değerlendirebiliyorsunuz. Dersleri tamamladıktan sonra eğitim aldığınıza dair bitirme sertifikası veriyor, hatta Udemy dışında sertifika sunan kurslar da var.


Kursların çoğu ücretli ama neredeyse her aya özel indirim oluyor.Bu indirimleri takip edip puanları yüksek olan derslerden yararlanabilirsiniz.Tamamen ücretsiz derslerde var onlardan da yararlanabilirsiniz. Ücretli kurslar için bir diğer seçeneğiniz, işe yarayıp yaramadığından emin değilim ama bedava udemy kurs kodlarına bakabilirsiniz.

Ayrıca bu sistemde sizde eğitmen olarak kurs oluşturabiliyorsunuz.Başarılı olduğunuz bir dalda sizde kurs açıp, video yükleyebiliyor ve öğrencilerinizle iletişime geçebiliyorsunuz. Eğitmenlik de belli bir ücret alıp alınmadığını tam olarak bilmiyorum ama küçük bir araştırma yaparak öğrenebilirsiniz.

Size tavsiyem illa öğrenmeniz için bir sertifika vermesi gerekmesin sadece almak istediğiniz kursu kimden alacağınıza karar verin ve başlayın.Kendiniz için kendinize bir şeyler katın.Öğrenmekte kalın.


Eee o zaman buraya da linkini iliştireyim.

CONVERSATION

3 yorum: